SiRKKUU.FI
  

SISUSTUSSUUNNITTELIJA SIRKKU ROPA

Hei!

Olen yrittäjä ja sisustussuunnittelija Sirkku Ropa.

Sisustussuunnittelijana sydäntäni lähellä on suunnitella tiloja, joissa viihtyisyys ja toiminnot kohtaavat luonnollisella tavalla.  Tilan harmonisointi, selkeyttäminen ja toiminnallisuus sekä luonnolliset materiaalit ovat sisustusideologiani perusta. Tärkeää tiloissa on että aistit lepäävät äänien ja näköefektien osalta, sekä kosketellessa materiaaleja ne tuntuvat miellyttäviltä. Uskon, että niistä syntyy rauhallinen ja viihtyisä tila  jossa on mukava viettää aikaa.

Pintamateriaalit ovat lähellä sydäntäni. Toimin sisustussuunnittelijana myös talotehtaalle , suunnitellen uusiin rakenteilla oleviin taloihin pintamateriaalisuunnitelmia. Silloin suuunnittelu tapahtuu aina yhdessä rakennuttajan, eli tulevan asukkaan kanssa, heidän mieltymyksiään kuunnellen.

 Myös tilasuunnittelu saa minut innostumaan ja rakastankin tunneta kun saan tuotua ongelmallisilta tuntuvat tilat tehokkaampaan käyttöön. Suunnittelulla haluan vaikuttaa tilan tasapainoon sekä visuaaliseen ilmeeseen ja panostan siihen, että tila saadaan mahdollisimman toimivaksi ja viihtyisäksi. Hyvin suunniteltu tila on kaunis ja sen energia on tasapainoinen ja levollinen.

Inspiraatiota suunnitteluuni ammennan luonnosta. Usein myös kamera kulkee mukana matkassa retkeillessäni metsissä ja rannoilla sekä kävelylenkeilläni.

Suunnittelullani haluan auttaa sinut hyvään ja onnistuneeseen lopputulokseen.  

Rohkeasti kohti unelmia!

 

                                                                                                         Sirkku

 

 

 

Sydämellä ja
ammattitaidolla

SIRKKUU Interior

Innovatiivista
sisustussuunnittelua

Toimialue:

Vantaa ja Eteläsuomi
Tuusula
Järvenpää
Kerava
Sipoo
Helsinki Espoo

 

Ota yhteyttä

045 6722 088

sirkku@sirkkuu.fi

Pohjantähdentie 10, Vantaa