Sisustuskonsultaatio

  Apua kodin pienempiin sisustuspulmiin

 3 tunnin sisustuskonsultaation hinta on  429 €  sis. alv. 24 % 

Lisätunnit laskutetaan tuntihinnalla 75€ / h + alv. 24 %

+matkakulut (0,62€/km)  kun matka on enemmän kuin 20 km

 

 Sisustuskonsultaatio on kevyempi tapa saada suunnitteluapua kodin ongelmakohtiin tai ratkaisemattomiin sisustuspulmiin. Konsultaatiossa saat uusia ideoita, täsmävinkkejä ja ammattilaisen tukea sisustusunelmiesi toteuttamiseen. Ei haittaa, vaikka et oikein edes osaisi sanoa, mihin osa-alueeseen kaipaat muutosta. Ammattilainen huomaa sisustukseen liittyvät haasteet, jotka ratkaisemalla saadaan luotua uutta ilmettä kotiisi.

 Dokumentaatiovastuu on sinulla, mikä tarkoittaa että sinä kirjaat kaiken ylös, joten kannattaa pitää muistiinpanovälineet mukana. Näin saat talteen sisustussuunnittelijan vinkit ja ideat.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voin olla avuksi.

Mitä sisustuskonsultaatio pitää sisällään?

Alustava keskustelu

Sisustuskonsultaatio aloitetaan puhelinkeskustelulla, jossa kartoitamme muutostarpeesi ja mieltymyksiäsi esimerkiksi värimaailman suhteen.

Tämä keskustelu auttaa minua hahmottamaan toiveitasi sekä luo hyvän pohjan tulevalle konsultaatiolle. Alustavan puhelinkeskustelun myötä usein myös sinulle tarkentuvat toiveesi.

Alustavan keskustelun ansiosta sisustuskonsultaatioaika pystytään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti, ja ennätämme käydä läpi paljon asioita.

Tilan hahmottaminen valokuvien avulla

Pyydän sinua lähettämään myös valokuvia tilastasi ja pohjakuvan kodistasi.

Tämä auttaa minua hahmottamaan tilaa ja tilankäyttöä jo etukäteen.

Lähettämiesi valokuvien, pohjapiirroksen ja käymämme keskustelun perusteella minulla käynnistyy luova ajatteluprosessi, joka keskittyy sisustuksellisiin muutostarpeisiin

 

 

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika.

SirkkuU

Innovatiivista
sisustussuunnittelua

Toimialue:

Vantaa
Tuusula
Järvenpää
Kerava
Sipoo 
Helsinki Espoo

 

Ota yhteyttä

045 6722 088

sirkku@sirkkuu.fi

Pohjantähdentie 10, Vantaa