SIRKKUU.FI

Palvelut

Sisustussuunnittelijan palvelut  

 

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio on helppo tapa saada suunnitteluapua kodin ongelmakohtiin tai ratkaisemattomiin sisustuspulmiin. Se on ideointia ja neuvontaa toiveittesi mukaisiin asioihin.

Konsultaation aikana perehdytään valitun tilan päänvaivaa aiheuttaviin asioihin. Ideoin sävymaailmaa tai tilan käyttöä, verhojen/maton valintaa, kalusteiden uudelleen järjestelemistä, tai jotain muuta mihin kaipaat apua. Tarkoitus on tehdä oikeat valinnat, jotta vältyt virheostoilta. Konsultaation jälkeen voit mennä esim. maaliostoksille värikoodin kanssa ja saat halutun sävyn mukaasi.

Sisustusonsultaatiokäynti on suullinen, halutessasi voit kirjata asioita muistiin itsellesi. Lyhyessä ajassa ennätämme käydä läpi yllättävän paljon asioita. Usein riittääkin kevyempi suunnitelma konsultaatiokäynnin muodossa.

  TOIMITILASUUNNITTELU

  Sisutussuunnitelman teko yrityksesi tiloihin on aiheellista, kun haluat visuaalisen ilmeen muutosta tai toiminnallista muutosta niin että työskentely sujuisi paremmin. Yrityksen toimitilojen sisutussuunnittelulla vaikutetaan merkittävästi sekä yrityskuvaan että työviihtyvyyteen.  Suunnitteluprojekti voi olla pienempi kasvojenkohotus tai suurempi kokonaisuus. Oli kyseessä parturi-kampaamo, toimisto tai muu yritystila, sisustussuunnittelulla saadaan aikaan positiivisia vaikutuksia.

   Sisustussuunnittelu

   Yleisesti sisustussuunnitelma tehdään, kun halutaan muutosta johonkin asiaan. Suunnitelma tehdään aina sinun toiveittesi mukaan. Valitsemme ne alueet, joihin suunnittelussa keskitytään, aina ei ole tarve muuttaa kaikkea.

   Pientä piristystä vai suurempaa muutosta?

   Sisustussuunnitelman laajuuteen vaikuttaa se mitä piirustuksia ja ohjeistuksia se sisältää. Niitä voivat olla mm.

    

   • Pohjapiirros suunniteltavasta tilasta. Pohjapiirroksia on erilaisia ja ne sisältävät suunnitelman laajuuden mukaan erilaista informaatiota mm kiinto- ja/tai irtokaluste suunnitelman tai materiaalisuunnitelman ilman kalusteita.
   • Maalattavien ja tapetoitavien seinien sijainnit ja sävyt.
   • Pintamateriaali ja värisuunnitelma.
   • Kiintokalustesuunnittelu; keittiö, vaatesäilytys, liukuovitilanjakajat, kodinhoitohuone.
   • Irtokaluste- ja valaisinsuunnittelu.
   • Tekstiilisuunnitelma; verhot, matot sekä muut tarvittavat tekstiilit.
   • Listat valituista materiaaleista, kalusteista, tekstiileistä ja muista sisustustuotteista, jotka toimivat muisti- ja ostoslistana.

   SIRKKUU Interior

   Innovatiivista
   sisustussuunnittelua

   Toimialue:

   Vantaa ja Eteläsuomi
   Tuusula
   Järvenpää
   Kerava
   Sipoo
   Helsinki Espoo

    

   Ota yhteyttä

   045 6722 088

   sirkku@sirkkuu.fi

   Pohjantähdentie 10, Vantaa